Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

AP-1 Parameter-Saluyukeun Modul

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : DG4pros
Daptar balik
Modul CMOS anu dikembangkeun ku Rainpoo .Urang parantos muka aksés kana parameter kaméra. Ngagunakeun modul ieu, anjeun tiasa nyaluyukeun ISO sareng kecepatan jepret kaméra numutkeun kaayaanana khusus pikeun nyumponan sarat kualitas gambar.

Balik deui