Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Construction/Mining

Pangwangunan / penambangan

Eusi

Naon Smart City

Aplikasi nyata Smart City

Kaméra serong Rainpoo ngabantosan proyék Smart City

Naon anu dipaké kaméra serong dina konstruksi / penambangan

Pangukuran

Kalayan parangkat lunak pemetaan 3D, éta langsung tiasa ngukur jarak, panjang, luas, volume sareng data sanésna dina modél 3D .. Metode pangukuran volume anu gancang sareng murah ieu khususna nguntungkeun pikeun ngitung saham di ranjau sareng tambang pikeun tujuan inventarisasi atanapi monitoring.

Ngawaskeun sareng ngarencanakeun operasi

Kalayan modél 3D anu akurat dihasilkeun tina kaméra serong, manajer konstruksi / tambang ayeuna tiasa langkung éfisién mendesain sareng ngatur operasi situs nalika kolaborasi ngalangkungan tim. Ieu kusabab aranjeunna tiasa langkung akurat meunteun volume matéri anu kedah diekstraksi atanapi dipindahkeun numutkeun rencana atanapi standar hukum.

Penilaian sateuacan sareng saatos pangeboran atanapi peledakan

Ku ngagunakeun kaméra serong dina pertambangan, anjeun ngahasilkeun rékonstruksi 3D anu épéktip sareng tiasa diaksés sareng modél permukaan pikeun daérah anu tiasa dibor atanapi dibor. Modél ieu ngabantosan leres nganalisis daérah anu bakal dibor sareng ngitung jilid anu bakal sasari saatos ledakan. Data ieu ngamungkinkeun anjeun ngatur sumber anu langkung saé sapertos jumlah treuk anu diperyogikeun. Babandingan ngalawan survey anu dilakukeun sateuacan sareng saatos blasting bakal ngamungkinkeun jilid diitung langkung akurat. Ieu ningkatkeun perencanaan pikeun ledakan kahareup, ngirangan biaya bahan peledak, waktos dina situs sareng pangeboran.

Naha nganggo drone sareng kaméra serong dina konstruksi / penambangan

  • Aman pikeun padamel

    Kusabab sibukna pangwangunan sareng adegan pertambangan, kasalametan padamel janten prioritas. Kalayan modél résolusi luhur tina kaméra serong, anjeun tiasa mariksa daérah sesah pikeun aksés atanapi lalu lintas luhur situs éta, tanpa ngabahayakeun padamelan urang mana waé.

  • Kacida akuratna

    Model 3D anu diwangun ku kaméra serong ngahontal akurasi kelas-survey kalayan kirang waktos, kirang jalma, sareng kirang alat.

  • Kirang biaya

    Manajemén sareng nyebarkeun proyek tiasa direngsekeun dina modél 3D tanpa karya-karyana badé kana situs pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu, anu bakal ngirangan biaya.

  • Ngahémat waktos

    Sajumlah ageung padamelan dialihkeun kana komputer, anu ngahémat waktos sadayana tina sakumna proyék