Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Unit kontrol

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : Sadaya Tipe
Daptar balik
Unit kontrol séri RIY kaméra hawa serong. Prosesor umpan balik énggal pikeun kontrol sinkronisasi kaméra, mastikeun lima lénsa pikeun nyandak poto sakaligus. Éta ogé ngaktipkeun kaméra.

Balik deui