Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Modul Panyimpenan Data HS

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : DG4pros
Daptar balik
Modul Data-Storage gancang-gancang dikembangkeun ku Rainpoo, sareng didesain khusus pikeun DG4pros. Modul ieu tiasa dianggo pikeun nyimpen seueur data anu dihasilkeun ku kaméra hawa serong ku 320G / 640G kenangan anu bakal dipilih. Struktur anu tiasa diganti tiasa dipiceun nalika mémori pinuh, sareng modul énggal tiasa diganti kanggo teras-terasan dianggo, sahingga jumlah penerbangan henteu diwatesan ku kapasitas panyimpenan. Kalayan modul salinan data multi-threaded, kagancangan salinan tiasa ngahontal 200M / s.

Balik deui