Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

M600pro stabil dipasang

Kategori: Asesoris

Modél Produk Ngadukung : Sadaya Produk
Daptar balik
kalayan M600pro salaku Platform Pemasangan Kanggo M600, kami parantos ngararancang mount mount khusus DJI M600 stable mount, éta ngandung bola nyerep shock, anu tiasa ngajamin stabilitas kaméra dina hiber, sareng ogé tiasa ngirangan tingkat karusakan kaméra dina kacilakaan kacilakaan.

Balik deui