Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Military/Police

Militér / pulisi

Rekonstruksi adegan nyata 3D saatos gempa bumi

(1) Malikkeun pamulihan tempat musibah kalayan gancang tanpa panitén sudut

(2) Ngurangan inténsitas kuli sareng résiko operasional penyidik

(3) Ningkatkeun épisiénsi panyilidikan darurat bencana géologis

Potret layar modél 3D gempa Hualien

Jam 23:50 tanggal 6 Pébruari 2018, gempa bumi saageung 6,5 kajadian di daérah laut caket Hualien County, Taiwan (24 ° 13 ′ N —121 ° 71 ′ E). Jero fokusna 11 km, sareng sakumna Taiwan kaget.


Gempa lumangsung tanggal 3 Agustus 2014 di Ludian, Propinsi Yunnan. Fungsi pencitraan 3D gancang tina potét serong UAV tiasa mulangkeun pamandangan musibah ngalangkungan gambar 3D, sareng tiasa niténan daérah bencana sasaran tanpa sudut maot dina sababaraha menit.

Modél 3D mulangkeun pamandangan anu asli

Aliran leutak-batu sareng urug

(1) Langsung ningali bumi sareng jalan saatos musibah

(2) Peniléyan pasca bencana longsor


Dina Désémber 2015, Biro Émbaran Geografi Nasional Survei sareng Pemetaan ngawangun 3D tina adegan nyata pikeun anu munggaran terang kaayaan musibah bumi sareng jalan sacara intuitif, anu maénkeun peran penting dina saatos nyalametkeun.

Model 3D aliran leutak-batu di Shenzhen

Tanggal 12 Agustus 2015, kacilakaan urug dumadakan lumangsung di Shanyang County, Provinsi Shaanxi, anu nyababkeun puluhan maotna. Longsor ngajantenkeun jalan henteu tiasa dilangkungan. Fotografi serong UAV ngagaduhan kaunggulan unik di daérah ieu. Kusabab modél 3D, nyalametkeun sareng penggalian longsor tiasa dilaksanakeun sacara éfisién.

Modél 3D Landslip di Shaanx

3D modél adegan nyata ledakan di Tianjin

Tanggal 12 Agustus 2015, ledakan Daérah Anyar Tianjin Binhai ngareuwaskeun sakumna nagara. Di daérah ledakan kimia ageung skala, drone janten "penjelajah" paling épéktip. Drone sanés mangrupikeun "pathfinder" saderhana, sareng ngarengsekeun tugas fotografi serong tina tempat kajadian kacilakaan, sareng gancang ngahasilkeun modél 3D anu réalistis, anu berperan penting dina paréntah panolakan bencana sareng panolakan.

  • Gambar Orthophoto
  • Modél adegan nyata 3D
  • Pertahanan nasional, militér

    (1) Pangwangunan torowongan sasak

    (2) Perencanaan kota

    (3) Survei situs ngeunaan kajadian ageung

    (4) Panilitian penyebaran kakuatan musuh

    (5) Simulasi militér maya

    (6) Panilitian sareng Palaksanaan situasi perang 3D

    (7) Spasi jalan, jst.