3d mapping camera

Corporate News

Pasal

Pasal
D2+ DG3PROS| Proyék Terpadu Perumahan Kolaborasi Multi Unit

Latar Proyék

Dina raraga ngagancangkeun promosi integrasi lahan perumahan real estate, lahan konstruksi koléktif jeung real estate désa séjén karya pendaptaran katuhu. Dina 2016, Yuncheng Yanhu District réngsé survey cadastral tina hak ngagunakeun homestead jeung lahan konstruksi koléktif, peletakan hiji yayasan padet pikeun pendaptaran ti real estate. Ayeuna kami parantos sacara resmi sareng komprehensif ngaluncurkeun Konfirmasi Harta sareng Pendaptaran Perumahan Padesaan di Kacamatan Yanhu sareng Proyék Pemodelan Perumahan sareng Procure 3D. Eusi padamelan kalebet survey kapamilikan perumahan désa, pemetaan proyék peta topografi skala 1:500, fotogrammétri serong, modél 3D, sareng pamekaran parangkat lunak sistem pendaptaran sareng sertifikasi real estate.

 

Profil Perusahaan

Star Space (tianjin) Technology Development Co., LTD., Nyaéta panyadia jasa industri inpormasi géografis anu ngahijikeun akuisisi data 3D sareng panalungtikan sareng pamekaran platform inpormasi geografis 3D.

 

Usaha utama perusahaan nyaéta survéy hawa lidar airborne, survéy scanning laser mobile vehicular, survéy scanning laser taneuh, survéy hawa digital wahana unmanned, produksi produk 4D jeung konstruksi database, konstruksi kota digital 3D, solusi digital 3D jeung produksi animasi 3D, Ngembangkeun software GIS, jsb jasa na ngawengku surveying dasar sarta pemetaan, tata kota, manajemén lahan, konstruksi kota pinter, respon darurat urban, pengawasan mobile, kitu ogé survey jeung pemetaan jalan raya, pipa minyak jeung industri conservancy cai.

 

Wewengkon Survey

 

Kabupaten Yuncheng Salt Lake perenahna di kidul-kulon Propinsi Shanxi, ayana di simpang propinsi Qin, Jin jeung Yu di tengah ngahontal Walungan Konéng, nyambungkeun Xia County di wétan, Yongji jeung Linyi di kulon, Zhongtiao Gunung jeung Pinglu sareng Ruicheng di kidul, sareng Gunung Jiwang sareng Wanrong, Jishan sareng Wenxi di kalér. Luasna 41 kilométer ti wétan ka kulon, panjangna 62 kilométer ti kalér ka kidul, kalayan legana 1237 kilométer pasagi.

 

Proyék ngalibetkeun jumlahna aya 19 kota, 287 désa administratif, kira-kira 130.000 petak lahan, legana 100 méter pasagi. Salila proyek, saluyu ketat jeung sarat tina dokumén jeung standar relevan, proyék nu dilumangsungkeun survey kapamilikan real estate désa komprehensif, 1:500 skala peta topografi peta pemetaan proyék, photogrammetry serong, modeling tilu diménsi, sarta ngembangkeun software real estate. pendaptaran jeung sistem sertifikasi. Jumlah kontrak proyék éta leuwih ti 40 juta yuan.

 

Pamilihan Parabot

Dua sét parabot aviation lapangan dipaké dina proyék ieu. DJI M300 UAV dilengkepan kaméra Chengdu Rainpoo D2 PSDK, sareng M600 dilengkepan kaméra DG3 PROS. Processing internal ngagunakeun 30 processing klaster komputer, komputer dilengkepan 2080TI atanapi 3080 kartu grafik, memori 96G, tilu AT(aerotriangulation) server kalawan 10T solid-state hard disk, mesin titik 256 solid-state hard disk.Rainpoo nyaéta kaméra pemetaan drone profésional produsén, sarta Rainpoo kaméra serong loba dipaké dina surveying hawa project.The gambar kualitas luhur-grade dikumpulkeun kalawan kaméra mangrupa jaminan efek tina modeling 3d.

https://www.rainpootech.com/dg4pros-best-full-frame-drone-oblique-camera-product/D2MDG3M Five-lens oblique camera 3D modeling system (1)

 

 

Ihtisar Aviation sarta hiber

Dina proyék ieu, jangkungna desain éta 83 m, resolusi taneuh (GSD) éta 1.3cm, sarta operasi ieu dilumangsungkeun nurutkeun judul / tumpang tindihna samping 80/70% tina ukuran cadastral konvensional. Jalur ieu diteundeun dina arah kalér-kidul sajauh mungkin, sarta leuwih ti 4 juta poto aslina dicandak. Jarak GCP sakitar 150 méter, sareng periphery sareng sudut daérah ukur ningkat kuantitas kalayan leres.

 

Ngolah Data

Wewengkon désa-désa anu aya di wewengkon survéy dasarna kira-kira 0,3 kilométer pasagi, sababaraha di antarana ngahontal leuwih ti 1 méter pasagi, sarta jumlah poto kira-kira 20.000. Aya sababaraha kasusah téknis dina ngolah modél serong, anu dasarna mangrupikeun operasi pipa. Pemetaan kadaster sareng modifikasi modél utamina mangrupikeun taktik laut manusa. Fungsi sapertos monomér modél, neundeun data, tampilan inpormasi sareng fungsi sanésna diurus ku parangkat lunak anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan kami.

 

Kusabab jumlah poto anu ageung, M3D AT (Aerial Triangulation) dianggo pikeun ngolah data. Sadaya proyék gaduh asal anu sami sareng ukuran blok anu sami, supados kode blok hasil unggal proyék unik, anu cocog pikeun neundeun modél sareng milarian. Tabel kombinasi blok dipidangkeun di handap:

 

Kacindekan Proyék

Ayeuna, proyék ieu henteu acan réngsé lengkep, sareng ngan ukur pamariksaan saderhana sareng statistik anu dilakukeun dina hasil panengah modél. Kalolobaan masalah bisa diurus ku ulang empting industri interior jeung ngagambar gambar deui, bari sababaraha kudu ngapung deui.

 

Sacara umum, katepatan model anu alus, sarta laju lolos leuwih luhur ti 95%. Dina hal modél, modél DG3 langkung saé tibatan modél D2 dina kaayaan anu sami. Masalah model utamana ngawengku titik di handap ieu: relief rupa bumi disababkeun ku tingkat tumpang tindihna atanapi resolusi teu minuhan sarat, cuaca hujan atawa halimun disababkeun ku katerangan cukup atawa pisibilitas.

 

Potret layar tina Modél

Saméméh hiber, alat-alat RTK dipaké pikeun ngukur koordinat tepat titik fitur taneuh (kayaning zebra pameuntasan, nyirian garis, target L-tipe jeung titik fitur signifikan lianna) di wewengkon pangukuran salaku checkpoints mariksa akurasi model dina tahap saterusna. . Sistem koordinat CS2000 dipaké pikeun checkpoint jeung jangkungna parameter pas dipaké pikeun élévasi. Di handap ieu kaayaan pangukuran titik fitur urang. Kusabab spasi kawates, urang ngan milih sababaraha di antarana pikeun nembongkeun.