Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

OSD

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : D2pros , DG3pros , DG4pros
Daptar balik
Ngaliwatan fungsi Transmisi Video HD Nirkabel pikeun terang kaayaan kaméra pikeun operasi sacara real-time, sareng jumlah poto anu dicandak ku masing-masing lensa tiasa ditingali dina layar stasiun dasar pikeun ngahindaran hiber anu salah.

Balik deui