Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

PROJECT SERVICE

Pelayanan Proyék

Modél 3D

Proyék sareng anggota tim dukungan téknis gaduh rata-rata langkung ti lima taun pangalaman sareng total area hiber langkung ti 1500 kilométer pasagi. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas hasilna, kami ngalengkepan unggal tanaga proyék kaméra serong teknologi tinggi anu dihasilkeun ku Rainpoo. Ayeuna, tim proyek kami ngayakeun jasa sapertos hiber fotografi serong, pamrosésan data modél 3D, sareng modél 3D ngarobih.


Upami anjeun ngagaduhan proyek sapertos Survey / GIS / Smart City / Konstruksi / PertambanganTourism / Perlindungan gedong kuno / Paréntah darurat sareng kedah ngalakukeun karya modél 3D, tapi henteu ngagaduhan alat-alat atanapi lalaki anu berpengalaman, urang tiasa ngabantosan anjeun ngalengkepan tugas-tugas ieu harga lumrah.

Hubungi kami>

Ngolah data

Kami gaduh klaster komputer anu langkung ti saratus komputer sareng tiasa ngolah langkung ti 500,000 dina hiji waktos.


Upami anjeun henteu tiasa ngatasi sajumlah ageung data poto, dina dasar ngajamin kualitas sareng akurasi modél 3D, kami tiasa ngabantosan anjeun kalayan ngolah data dina harga anu lumayan.

Hubungi kami>

Bantosan Téknis

Perusahaan kami ngagaduhan departemen dukungan téknis kaméra, anu diwangun ku insinyur dukungan téknis anu paling ngalaman kami. Rata-rata pangalaman pangrojong para anggota langkung ti 3 taun. Saatos pangiriman kaméra, perusahaan kami bakal masihan insinyur dukungan téknis profesional ka konsumén pikeun ngalatih panggunaan kaméra pikeun mastikeun yén operator tiasa nganggo kaméra kalayan terampil.


Maka, upami anjeun ngagaduhan masalah nganggo kaméra, departemen dukungan téknis tiasa nyayogikeun jasa. Salaku tambahan, unggal pelanggan ngagaduhan hiji-ka-hiji manajer jasa palanggan. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan jasa téknis, anjeun tiasa teras kontak sareng manajer layanan palanggan, kami bakal senang ngabantosan anjeun.

Hubungi kami>

Dukungan pra-penjualan

Kami nampi uleman démo-démo sadunya. Upami anjeun resep kana kaméra serong kami, tong ragu ngahubungi kami sareng kéngingkeun kasempetan demo.

Hubungi kami>

Saatos-jualan

Kami yakin yén produk anu saé sareng padamel anu berpengalaman tiasa nyayogikeun jasa anu sampurna pikeun konsumén urang.


Pangalaman-pangalaman parantos janten fokus ti Rainpoo. Dina raraga ngarespon gancang kana kabutuhan pangguna, Rainpoo parantos nyetél rencana saurna-jual, darurat sareng nilai tambah pikeun ngungkulan sababaraha masalah anu teu disangka-sangka sareng nyumponan kabutuhan pangguna. Tim pangropéa kaméra propésional, tim dukungan téknis, tim tés kaméra, pikeun mastikeun kualitas luhur sareng standar tinggi unggal kaméra anu dihasilkeun ku kami. Éta misi abadi Rainpoo pikeun nyayogikeun pangguna produk sareng jasa anu pangsaéna.

Hubungi kami>