Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUK

Pilih kaméra anu cocog sareng propésional pikeun drone anjeun

  • D2M/DG3M Five-lens oblique camera 3D modeling system

    D2M / DG3M Lima-len ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    Modél 3D, Survey, GIS, Smart City, Konstruksi, Pertambangan, jst

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >
  • DG3——Most popular lightest smallest APS-C drone oblique camera

    DG3 —— Pang populerna ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    120MP / APS-C / 650g / Minimum interval waktos paparan ≤0.8s / wing-wing sareng multi-rotor drone / mirror Aspheric / Koreksi distorsi

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >
  • D2Pros——Best multi-rotor drone oblique camera

    D2Pros —— Pangalusna mult ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    120MP / APS-C / 720g / Minimal interval waktos paparan ≤0.9s / drone multi-rotor / Eunteung Aspheric / Koreksi distorsi / Solusi Sikep / Lénsa ED / Sky-filter / Sky-target

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >
  • DG4Pros——Best full-frame drone oblique camera

    DG4Pros —— Pangalusna ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    210MP / full-frame / 960g / Minimum interval waktos paparan ≤0.6s / wing-wing sareng multi-rotor drone / mirror Aspheric / Distorsi distorsi / Attitude Solution / ED lens / Sky-filter / Sky-target / Sky-AAC / HS Disk / Paramétrik Pangaluyuan

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >
  • D2/D3——Most classic multi-rotor drone oblique camera

    D2 / D3 —— Kaseueuran kelas ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    120MP / APS-C / 850g / Minimum interval waktos paparan ≤1s / drone multi-rotor / Eunteung Aspheric / Koreksi distorsi

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >
  • DG3Pros——Best APS-C drone oblique camera

    DG3Pros —— APS Pangsaéna ...

    Kategori: RIY kaméra serong

    120MP / APS-C / 710g / Minimum interval waktos paparan ≤0.8s / wing-wing sareng multi-rotor drone / mirror Aspheric / Koreksi distorsi / Solusi Sikep / Lénsa ED / Sky-filter / Sky-target

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >

Babandingan kaméra

Modél Piksel lensa tunggal (10000) Eunteung Aspheric Koréksi distorsi Lénsa ED Solusi Sikep Saring langit Sasaran-langit Langit-AAC Disk HS / Paramétrik Pangaluyuan

Ulasan Pelanggan

  • Martin Elgammal

    Martin Elgammal

    "DG4Pros pasti kaméra serong anu pangsaéna anu kuring kantos anggo, éta mantap sareng énténg, hiji kaméra tiasa dibawa ku DJI M600Pro sareng drone wing-wing abdi. Kuring nganggo pikeun proyék-proyék kota pinter, sareng kuring .. .

  • Emili del Pozo

    Emili del Pozo

    "Kuring mangrupikeun pangguna mimiti kaméra serong Rainpoo, sareng kuring ngagaleuh kaméra D2 di 2017. Dugi ka dinten ieu, D2 ieu masih ngabantosan kuring sareng proyék pemetaan kuring."

  • James Saidan

    James Saidan

    Abdi nasabah ti Uzbékistan, kota Tashkent. Abdi wareg sareng anu ngajual ieu sareng kaméra ieu. Unggal-unggal kuring nampi réspon ti anu ngajual ieu pikeun pamundut kuring dina waktos. Kami ogé ngobrolkeun via WeChat.

Tampilan Modél 3D