Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Parangkat lunak Filter-out Photo-filter Langit

Kategori: Asesoris

D2pros, DG3pros, DG4pros
Daptar balik
Nalika urang ngarencanakeun jalur hiber tina tugas fotografi serong, dina raraga ngumpulkeun inpormasi tékstur gedong di ujung daérah target, biasana perlu dilegakeun daérah hiber.
Tapi ieu bakal ngahasilkeun seueur poto anu urang henteu peryogi pisan, sabab di daérah hiber anu diperpanjang éta, ngan ukur aya hiji tina lima data lénsa anu nuju ka wilayah survey leres.
Sajumlah ageung poto anu teu leres bakal ngahasilkeun kanaékan jumlah akhir data, anu sacara serius bakal ngirangan épisiensi ngolah data, sareng ogé tiasa nyababkeun kasalahan dina perhitungan triangulasi udara (AT).
Parangkat lunak panyaring langit sacara épéktip tiasa ngirangan poto anu teu leres ku 20% ~ 40%, ngirangan jumlah poto sakitar 30% sareng ningkatkeun efisiensi ngolah data langkung ti 50%.

Balik deui