Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Parangkat Lunak Pra-pamrosésan Data Sky-scanner

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : Sadaya jinis
Daptar balik
Sky-scanner mangrupikeun parangkat lunak pra-pamrosésan data anu dikembangkeun sacara mandiri ku Rainpoo, sareng didesain khusus kanggo parangkat modél modél ContextCapure 3D. Éta ngagaduhan fungsi pikeun ngaunduh data ku hiji konci, sacara otomatis ngahasilkeun ContextCapture blok file, sareng sajabina.
Sedengkeun pikeun vérsi anu ditingkatkeun, éta ngagaduhan fungsi anu langkung kuat sapertos skt-filter, sky-AAC, jst. Sareng éta sacara otomatis tiasa ngitung inpormasi sikap spasial unggal ditembak. Saatos ngimpor parangkat lunak modél ContextCapture, anjeun tiasa langsung ngalaksanakeun pinpoint sareng modél, anu tiasa ningkatkeun épisiensi AT langkung 60% sareng langkung 50% tina pinpoint.

Balik deui