Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Survey/GIS

Survey / gis

Eusi

Naon anu dipaké kaméra serong dina survey & GIS

Naha nganggo kaméra serong pikeun Survei & GIS

Naon manpaat kaméra serong dina survey & GIS

Naon anu dipaké kaméra serong dina survey & GIS
Panilitian kadaster

Poto anu dicandak ku kaméra serong ngahasilkeun résolusi modél 3D lengkep sareng detil daérah dimana kualitas-low, ketinggalan jaman atanapi bahkan henteu aya data, sayogi. Éta sahingga peta cadastral akurasi tinggi dihasilkeun gancang sareng gampang, bahkan dina lingkungan anu sesah atanapi sesah pikeun diaksés. Surveyor ogé tiasa nimba fitur tina gambarna, sapertos tanda, curbs, spidol jalan, hydrants seuneu sareng solokan.

  • 3D GIS ngarujuk kana: 1) Data gaduh klasifikasi anu euyeub

  • 3D GIS ngarujuk kana: 2) Unggal lapisan mangrupikeun manajemén anu berorientasi kana obyék

  • 3D GIS ngarujuk kana: 3) Unggal obyék ngagaduhan vektor sareng atribut modél 3D

  • 3D GIS ngarujuk kana: 4) Ékstraksi otomatis atribut literal obyék

Naon manpaat kaméra serong dina survey & GIS?

Survei sareng pemetaan sareng ahli GIS gancang-gancang ngarobah kana solusi anu teu dijalankeun sareng 3D pikeun ngalakukeun pagawéan anu langkung saé. Kaméra serong Rainpoo ngabantosan anjeun pikeun:

(1) Ngahémat waktos. Hiji hiber, lima poto tina sudut anu béda, nyéépkeun waktos kirang dina lapangan pikeun ngumpulkeun data.

(2) Ditch the GCPs (bari tetep akurasi). Ngahontal akurasi tingkat grade survey kalayan kirang waktos, kirang jalma, sareng kirang peralatan. anjeun moal deui peryogi titik kontrol taneuh.

Diajar kumaha ngagunakeun kaméra serong pikeun ngalakukeun survey / pemetaan / GIS jalan tanpa GCP>

(3) Slash saatos pamrosésan anjeun. Parangkat lunak pangrojong anu cerdas kami ngirangan seueur poto (Sky-Filter), sareng ningkatkeun éfisiénsi AT, ngirangan biaya modél, sareng ningkatkeun deui épisiénsi tina sadaya aliran damel (Sasaran-Langit).

Diajar kumaha parangkat lunak anu ngabantosan ngabantosan anjeun pikeun ngahemat saatos ngolah. >

(4) Tetep aman. Anggo drone sareng kaméra serong pikeun ngumpulkeun data ti luhur filed / gedong, henteu ngan ukur tiasa mastikeun kasalametan pagawé, tapi ogé kasalametan drone.