Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Tourism/Ancient  buildings protection

Pariwisata / gedong kuno ngajagi

Pariwisata Cerdas

(1) tampilan Scénic real-3D

(2) Daérah anu saé, manajemén taman

(3) Tur virtual online

(4) Manajemén fasilitas éndah


Dumasar kana pangwangunan peta gambar 3D adegan nyata sareng platform jasa terpadu manajemén spot digital anyar, éta ngadopsi metode aksés data online atanapi offline sacara real-time dina terminal mobile pinter pikeun nyayogikeun fungsi ngalaporkeun kahirupan nyata sareng lokasi dumasar lokasi nyata-waktos jasa pikeun seueurna tempat-tempat anu saé.

Digitalisasi wangunan kuno

(1) Situs Sejarah

(2) Relik Budaya

(3) Imah selebritis


Ngagunakeun téknologi pangénggalna sapertos drone sareng scanning laser 3D, modél 3D Istana Potala didamel kalayan langkung ti 4.000 poin scanning. Tujuanna nyaéta pikeun langkung ngartos komplek istana Tibét di Istana Potala, sareng langkung ngajagi. Éta ogé téknologi anyar ieu anu ngaluarkeun jawaban ka Istana Potala "naha aya istana misterius."

Nganyahokeun misteri Istana Potala ku ngagunakeun Téknologi 3D adegan Real

Kota ciri

Desain Sadayana Perencanaan Pariwisata di Kota Tanjiaqiao