Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

WHY RAINPOO

Whyrainpoo

Kunaon Rainpoo

Profesional

Pabrikan kaméra serong panggedéna di Cina


Didirikeun taun 2015, rainpoo parantos fokus kana fotografi serong salami 5+ taun. Perusahaan parantos ngempelkeun sajumlah ageung téknologi inti dina bidang élmu optik, navigasi inersia, fotogrametri, sareng ngolah data spatial. Langkung ti 500 unit dijual per taun, 2500 + bisnis di seluruh dunya percanten ka Rainpoo.

Langkung saé tibatan torek

Anu mimiti ngajalankeun kaméra serong lima lénsa dina jarak 1000g (D2), teras DG3 (650g), teras DG3mini (350g). Rainpoo masih nyobian ngajantenkeun produk langkung enteng, langkung alit, langkung serbaguna, sareng langkung gampang dianggo.

Anu diperyogikeun ku urang nyaéta salawasna DIRI SADIRI, sareng urang PERNAH STOP.

Ngahémat waktos

Hiji kaméra, lima lénsa. Integrasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun poto tina lima sudut pandang dina hiji hiber. Sareng Rainpoo sacara inovatif ngembangkeun seueur parangkat lunak sareng pakakas anu ngadukung, anu sanés ngan ukur tiasa ngahémat waktos hiber UAV, tapi ogé ngahémat waktos data pamrosésan parangkat lunak modél 3D .

Tingali "Asesoris" pikeun milarian kumaha ngagunakeun asesoris pikeun ngahémat waktos anjeun>

Diajar operasi dina 10 menit

Desain modél matak ngamudahkeun pikeun saha waé pikeun diajar kumaha cara masang sareng nganggo kaméra. Parangkat lunak calakan ngamungkinkeun anjeun ngaunduh poto ku sakali klik.

Kualitas gambar sareng akurasi anu luhur

Lensa optik dimekarkeun sacara mandiri. Diwangun Double Gauβ sareng dispersi low low lensa Aspherical, anu tiasa ngimbangan panyimpangan, ningkatkeun kaasipan, ngirangan dispersi sareng mastikeun ngontrol tingkat distorsi kirang ti 0,4%.

Diajar langkung seueur ngeunaan kualitas gambar sareng akurasi>

Paparan sinkronisasi

Bédana waktos éksposur lima lénsa kirang ti 10ns.


Naha sinkronisasi lima lénsa penting pisan? Urang sadayana terang yén nalika hiber drone, sinyal pemicu bakal masihan ka lima lénsa kaméra anu unik. Dina tiori, lima lénsa kedah kakeunaan sacara sinkron, teras data POS bakal direkam sakaligus. Tapi saatos verifikasi anu leres, urang janten kacindekan: langkung rumit inpormasi tékstur adegan, langkung ageung jumlah data anu lensa tiasa ngarengsekeun, ngompres, sareng nyimpen, sareng langkung seueur waktos pikeun ngarékam rékaman. Upami interval antara sinyal pemicu langkung pondok tibatan waktos anu diperyogikeun pikeun lénsa pikeun ngarékam rékaman, kaméra moal tiasa ngalakukeun paparan, anu bakal ngahasilkeun "poto anu leungit" .BTW, sinkronisasi ogé penting pisan. pikeun sinyal PPK.

Diajar langkung seueur ngeunaan paparan Singkronisasi>

Mantap sareng aman

Cangkang tina alloy magnésium-aluminium dipaké pikeun mayungan lénsa anu penting, sareng kusabab kaméra éta sorangan énténg pisan sareng leutik, éta boro-boro bakal nimbulkeun beban tambahan pikeun drone operator. Sareng kusabab éta desain modular (awak kaméra, unit transmisi sareng unit kontrol dipisahkeun), gampang ngagentos atanapi dijaga.

Tiasa Terpadu sareng seueur jinis drone

Naha éta UAV multi-rotor, drone jangjang tetep, atanapi VTOL, kaméra kami tiasa diintegrasikeun sareng dipasang sareng aplikasi anu béda.

Maca deui