Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

History of Rainpoo

Profil Perusahaan

Perusahaan berteknologi tinggi, konsentrasi kana fotografi serong, teraskeun inovasi.

Sejarah Perusahaan
Pilarian terang ngeunaan sajarah perusahaan urang sareng jalma-jalma anu nyababkeunana.

Hayu urang mundur waktos deui ka 2011, saurang lalaki anu nembé lulus gelar Master ti Universitas Jiaotong Kidul, ngagaduhan minat pisan kana modél drone.
Anjeunna nyebarkeun tulisan anu disebut "Stabilitas Multi-Axis UAVs", anu narik perhatian profésor universitas anu kawéntar. Profésor mutuskeun pikeun ngabiayaan panilitianana ngeunaan kinerja sareng aplikasi drone, sareng anjeunna henteu nguciwakeun profésor éta.



Dina waktos éta, topik "Smart City" parantos panas pisan di Cina. Jalma-jalma ngawangun modél 3D gedong utamina ngandelkeun helikopter ageung nganggo kaméra pemetaan resolusi luhur (sapertos fase hiji XT sareng XF).

Integrasi ieu ngagaduhan dua kakurangan:

1. Hargana mahal pisan.

2. Aya seueur larangan hiber.



Kalayan pamekaran gancang téknologi drone, drone industri ngagentoskeun pertumbuhan anu ngabeledug taun 2015, sareng jalma-jalma mimiti ngajajah sababaraha aplikasi drone, kalebet téknologi "miring miring".

Fotografi serong mangrupikeun jinis fotografi hawa dimana sumbu kaméra na ngahaja dijaga déngdék tina sudut ku sudut anu parantos ditangtoskeun. Poto-poto éta, ku kituna dicandak, ngungkabkeun detil anu topéng ku sababaraha cara dina foto nangtung.



Dina 2015, jalma ieu pendak sareng saurang lalaki anu parantos akumulasi mangtaun-taun pangalaman dina bidang survei sareng pemetaan, janten aranjeunna mutuskeun kanggo mendakan perusahaan khusus dina fotografi serong, anu dingaranan RAINPOO.

 



Aranjeunna mutuskeun ngembangkeun kaméra lima lensa anu hampang sareng cukup leutik pikeun dibawa dina pesawat drone, mimitina aranjeunna ngan saukur ngempelkeun lima SONY A6000, tapi tétéla yén integrasi sapertos kitu henteu tiasa ngahontal hasil anu saé, éta masih beurat pisan, sareng éta henteu tiasa dilaksanakeun dina drone pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas pemetaan presisi tinggi.

Aranjeunna mutuskeun pikeun ngamimitian jalur inovasi ti handap. Saatos pasatujuan sareng SONY, aranjeunna nganggo cmos Sony pikeun ngembangkeun lensa optik nyalira, sareng lensa ieu kedah cocog sareng standar industri survei sareng pemetaan.



Sejarah Produk

Riy-D2 : dunyaurang fist kaméra serong anu dina jarak 1000g (850g), lensa optik khusus dikembangkeun pikeun survey sareng pemetaan.

Ieu janten kasuksésan anu ageung. Ngan di 2015, aranjeunna ngical langkung ti 200 unit D2. Kaseueuranana dibabawa kana drone multi-rotor kanggo tugas modél 3D daérah alit. Nanging, pikeun skala ageung sareng tugas modél 3D gedong luhur, D2 tetep teu tiasa ngalengkepan.

Dina 2016, DG3 lahir. Dibandingkeun sareng D2, DG3 janten langkung enteng sareng langkung alit, kalayan panjang fokus anu langkung panjang, interval waktos paparan minimum ngan ukur 0,8s, kalayan panyabutan lebu sareng fungsi dissipation panas ... Rupa-rupa perbaikan kinerja ngajantenkeun DG3 tiasa dilaksanakeun dina jangjang tetep pikeun tugas modél 3D aréa.

Sakali deui, Rainpoo parantos mingpin trend dina bidang survey sareng pemetaan.

 



Riy-DG3 : beurat 650g, panjang fokus 28/40 mm , minimal interval waktu-paparan ngan ukur 0,08 s.

Nanging, pikeun daérah perkotaan anu naék tingkat luhur, modél 3D tetep janten tugas anu sesah pisan. Beda sareng sarat akurasi tinggi dina bidang survey sareng pemetaan, langkung seueur daérah aplikasi sapertos kota-kota cerdas, platform GIS, sareng BIM meryogikeun modél 3D anu langkung saé kualitasna.

Dina raraga ngabéréskeun masalah ieu, sahenteuna tilu poin kedah dicumponan:

1. Panjang fokus anu langkung panjang.

2. Piksel langkung.

3. Selang paparan anu langkung pondok.

Saatos sababaraha iterasi pembaruan produk, dina 2019, DG4Pros lahir.

Éta mangrupikeun kaméra serong bingkai lengkep khusus pikeun modél 3D daérah luhur-luhur kota, kalayan 210MP total piksel, sareng 40 / 60mm panjang fokus, sareng interval waktu paparan 0,6s.



Riy-DG4Pros : full-frame , panjang fokus 40/60 mm, minimal interval waktu paparan ngan ukur 0,6s.

Saatos sababaraha iterasi pembaruan produk, dina 2019, DG4Pros lahir.

Éta mangrupikeun kaméra serong bingkai lengkep khusus pikeun modél 3D daérah luhur-luhur kota, kalayan 210MP total piksel, sareng 40 / 60mm panjang fokus, sareng interval waktu paparan 0,6s.

Dina titik ieu, sistem produk Rainpoo parantos sampurna, tapi jalan inovasi ti jalma-jalma ieu henteu lirén.

Aranjeunna salawasna hoyong ngaleuwihan diri, sareng aranjeunna tumaros.

Dina taun 2020, salah sahiji jinis kaméra serong anu ngaganggu persépsi masarakat dilahirkeun - DG3mini.



Bobot350g, dimensi69 * 74 * 64, minimum-waktos paparan interval 0,4s, performa hébat sareng stabilitas ……

Ti tim ngan ukur dua urang lalaki, ka perusahaan internasional anu gaduh 120+ karyawan sareng 50+ distributor sareng mitra di seluruh dunya, éta pasti kusabab obsesi sareng "inovasi" sareng ngudag kualitas produk anu ngajantenkeun Rainpoo teras-terasan ngembang .

Ieu Rainpoo, sareng carita urang teraskeun ……