Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUK

Pilih kaméra anu cocog sareng propésional pikeun drone anjeun

  • M6

    M6

    Kategori: RIY kaméra serong

    61MP / full-frame / 330g / Minimum interval waktu paparan ≤0.8s / akurasi tinggi / wing-wing sareng multi-rotor drones / lensa optik / Eunteung Aspheric / Koreksi distorsi

    TAROS KAMI  > DIAJAR DEUI  >

Babandingan kaméra

Modél Piksel lensa tunggal (10000) Eunteung Aspheric Koréksi distorsi Lénsa ED Solusi Sikep Saring langit Sasaran-langit Langit-AAC Disk HS / Paramétrik Pangaluyuan

Ulasan Pelanggan

  • Martin Elgammal

    Martin Elgammal

    "DG4Pros pasti kaméra serong anu pangsaéna anu kuring kantos anggo, éta mantap sareng énténg, hiji kaméra tiasa dibawa ku DJI M600Pro sareng drone wing-wing abdi. Kuring nganggo pikeun proyék-proyék kota pinter, sareng kuring .. .

  • Emili del Pozo

    Emili del Pozo

    "Kuring mangrupikeun pangguna mimiti kaméra serong Rainpoo, sareng kuring ngagaleuh kaméra D2 di 2017. Dugi ka dinten ieu, D2 ieu masih ngabantosan kuring sareng proyék pemetaan kuring."

  • James Saidan

    James Saidan

    Abdi nasabah ti Uzbékistan, kota Tashkent. Abdi wareg sareng anu ngajual ieu sareng kaméra ieu. Unggal-unggal kuring nampi réspon ti anu ngajual ieu pikeun pamundut kuring dina waktos. Kami ogé ngobrolkeun via WeChat.

Tampilan Modél 3D