Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Sasaran-Sky AT Software Assignment

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung: D2pros, DG3pros, DG4pros
Daptar balik
Kusabab seueur data anu dikoléksi ku kaméra hawa serong, persyaratan pengolah data kalintang luhurna. kusabab konfigurasi anu béda tina komputer dina kluster, pamrosésan data tiasa kaganggu sareng ngakibatkeun gagal akhir.
Parangkat lunak Assignment Triangulation Aerial-target Sky, henteu ngan ukur tiasa nyingkahan komputer mémori rendah, tapi ogé tiasa masihan komputer anu langkung kuat pikeun ngalakukeun tugas-tugas AT-beurat, sahingga komputer 8G ogé tiasa diklompokkeun,
Parangkat lunak ieu tiasa ningkatkeun pisan efisiensi AT, ngirangan biaya modél, sareng ningkatkeun deui épisiénsi tina sadaya aliran damel.

Balik deui