Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Unit transmisi

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung : S2 , S3 , D2 , D3 , DG3 , DG4 , D2pros , DG3pros
Daptar balik
Unit pangiriman data kaméra, lima lénsa nyalin data dina waktos anu sasarengan, data copy speed≥70M / s.

Balik deui