Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Talk to Sales

talktosales

Perusahaan berteknologi tinggi, konsentrasi kana fotografi serong, teraskeun inovasi.

Lalaki urang tiasa:

(1) Ngajawab patalékan ngeunaan Rainpoo

(2) Nyayogikeun bahan naon waé ngeunaan Rainpoo

(3) Masihan jalan kontak ka distributor lokal

(4) Nyayogikeun daptar harga produk kami



Teu mendakan naon anu dipilari?

Hubungi kami langsung ngalangkungan Email: jack@rainpoo.com

Atanapi Nomer telepon: +86 19808149372

Resep pendak sareng anjeun!

Punten pasihkeun wincik anjeun dina formulir di handap, sareng lalaki kami bakal ngahubungi anjeun dina sababaraha dinten damel.

Pendakan kami di Expo:

Expos anu bakal datang dina taun 2020

Expo Lokasi Data Booth
  • Intergeo Berlin, Jérman 13-15 Oktober 2020 B22.20
  • SG EXPO 2020 Shanghai, Cina 19-21 Agustus 2020 TBD
  • Chintergeo TBD TBD TBD
  • CSCE Smart Kota 2020 Beijing, Cina 9-8 Oktober 2020 TBD