Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Pamiarsa Pos

Kategori: Asesoris

Modél kaméra anu ngadukung: Sadaya Kaméra kalayan M600pro salaku Platform Pemasangan
Daptar balik
Pos-Reader mangrupikeun modul pemicu anu dikembangkeun khusus pikeun DJI M600pro. Éta tiasa maca data GPS sareng inpormasi sikep M600pro, anu merenah pikeun pinpoint sareng ningkatkeun épisiénsi kerja.

Balik deui