Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Produk

Salaku perusahaan High-Tech, Rainpoo taat kana budaya geek sareng taat kana prinsip inovasi con-tinuous. Kami arepkeun yén sadaya produk bakal ngalayanan pelanggan kami sareng nyiptakeun nilai pikeun aranjeunna.

Sadaya produk

Kunaon Rainpoo

Kami komitmen pikeun janten panyadia solusi anu paling terkenal di dunya pikeun ngumpulkeun data inpormasi geospasial sareng post-application.

APLIKASI

Rainpoo parantos akumulasi sajumlah ageung téknologi inti dina bidang élmu optik, navigasi inersia, photogrammetry, sareng ngolah data spatial.

BERITA

Fokus kana Perbatasan sareng Ngudag kaunggulan

Tingali Sadayana